Nyheter

Senaste nytt från Försäkringsrådgivarna 

Vinnare av årets företagare 2023!

På den årliga näringslivsgalan Guldstänk, tog Christer och Marie hem titeln ”Årets företagare 2023”. Galan, som syftar till att inspirera och premiera företagsamma individer och organisationer, gav Dahlin-paret erkännande för deras innovativa ledarskap och dedikation till både medarbetare och kunder.

Motiveringen till nomineringen betonade Dahlin-parets förmåga att få både medarbetare och kunder att blomstra, vilket har resulterat i en ökande nöjdhet bland kunderna och en fördubbling av personalstyrkan det senaste året. Deras fokus på teamwork och skräddarsydda kundlösningar har gjort Försäkringsrådgivarna Mälardalen till en ständig favorit hos sina kunder.

I sitt tacktal uttryckte Christer och Marie sin ödmjukhet och tacksamhet över utmärkelsen och betonade vikten av sina medarbetares och kunders stöd för deras framgång. De hyllade också de andra nominerade i samma kategori – Sebastian Hollaus och Linus Barklund från Nybyggarn samt Fredrik Stendal, David Stendal och Olov Stendal från Steplock för deras imponerande prestationer och fina verksamheter.

Christer och Marie ser fram emot att fortsätta utveckla och få Försäkringsrådgivarna Mälardalen att växa med samma dedikation och engagemang som har präglat deras arbete hittills.

 

Dela inlägget: