Lediga tjänster

Vi som arbetsgivare

Alla våra bolag har olika möjligheter och erbjudanden till dig men vi alla delar samma värderingar om våra medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att till exempel erbjuda  sjukvårdsförsäkring, friskvård och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel.

Vi har en öppen arbetskultur där mångfald, jämställdhet och miljö är viktiga frågor för oss. Våra värderingar hjälper oss att rekrytera personer som på riktigt identifierar sig med vad vi tror på. Vi är övertygade om att oliktänkande är en viktig framgångsfaktor för lärande och innovation. Det är viktiga egenskaper som ger oss nya kunder på nya marknader.

Och framförallt – vi tycker det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet!

Vi söker nu en riktigt skicklig Säljchef Proaktivgruppen Företag

Den här tjänsten innebär en svårslagen möjlighet att vara med och bygga upp en innesälj-organisation från grunden och att leda teamet som du har varit med och handplockat mot försäljningsmålen!

Du kommer till ett företag med en utpräglad affärs- och säljkultur som strävar efter excellens i försäljning, rådgivning och nöjda kunder. Att vi fick priset ”Årets Franchise-företag 2021” är resultatet av våra ambitioner att vara bäst på det vi gör och om du har samma drivkrafter kommer du till precis rätt företag.

Om tjänsten
Din uppgift som Säljledare är att bygga upp och leda ett team med 10 innesäljare i Västerås som ska bearbeta segmentet mindre företag. Du och ditt team kommer att erbjuda nya kunder Länsförsäkringars starka varumärke och uppskattade försäkringslösningar som är skräddarsydda för företag med 0-5 anställda. Försäljningen kommer att ske över telefon och fokus för dig och teamet är att skapa resultat genom hög prospekteringsintensitet och avslutsfrekvens – alltid i kombination med hög rådgivningskvalitet. Till hjälp kommer du och teamet ha mycket kraftfulla hjälpmedel och system för att effektivisera prospekt- och leadsgenerering, rådgivning och orderhantering.

Initialt blir ditt ansvar att planera för gruppens arbete, ta fram och testa olika säljupplägg, identifiera avgörande framgångsfaktorer för försäljningen, medverka i rekryteringen av dina säljare och att genomgå olika utbildningar genom Länsförsäkringars försorg. Detta förutsätter att du är analytisk, har hög simultankapacitet och kan landa parallellt pågående arbetsprocesser. När ditt team är på plats är ditt ansvar att leda gruppen så försäljningsmålen uppnås. Din förmåga att utbilda on-the-fly, leda genom egna exempel, motivera och korrigera kommer att vara central för gruppens framgångar och trivsel, varför du även behöver vara en mycket god ledare.

Vem är du?
I botten har du en gedigen säljerfarenhet av kvalificerade B2B-tjänster och har jobbat minst två år i säljledande befattning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har eftergymnasial utbildning på högskolenivå.

Du kommer att rapportera direkt till VD Christer Dahlin, som också svarar på frågor om tjänsten.

Arbetstider och omfattning
– Tillsvidare
– Heltid
– Provanställning, heltid och tillträde enligt överenskommelse. Du arbetar både dag- och kvällstid.

För ytterligare information, kontakta VD Christer Dahlin på 0733-12 35 56.

Vi tar endast emot ansökan via e-post christer.dahlin@lansforsakringar.se

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022.

Du skickar ett personligt brev och ett CV till angiven e-postadress.

christer.dahlin@lansforsakringar.se

Välkommen med din ansökan!

Vi söker 5 nya innesäljare till vår proaktiva avdelning inom företag sak

Den här tjänsten innebär en svårslagen möjlighet att vara med och bygga upp en innesälj-organisation från grunden och att leda teamet som du har varit med och handplockat mot försäljningsmålen!

Drivs du av försäljning och service och vill vara med och bidra till Sveriges bästa kundupplevelse? Hos oss blir du en del av ett engagerat och kompetent gäng som arbetar med värdeskapande försäljning för att skapa trygghet och möjligheter för våra företagskunder.

Om tjänsten
I denna roll kommer du proaktivt att arbeta med behovsanpassad rådgivning och försäljning till kommande företagskunder. Din uppgift är att se till att våra kunder har bästa tänkbara försäkringslösning anpassad för just dem och till din hjälp har du telefon, dator och härliga kollegor.

För att du ska få rätt förutsättningar att lyckas i din roll kommer anställningen starta med en sex veckor lång introduktionsutbildning. Du lär dig då grunden inom våra försäkringsprodukter och dess villkor, över tid kommer du sedan att utvecklas och fördjupa dina kunskaper inom en intressant och utvecklande bransch. Du kommer även erbjudas kontinuerlig vidareutbildning.

Du kommer ingå i ett ett team där vi tillsammans skapar förutsättningar och hjälper varandra för att nå tydligt uppsatta försäljningsmål.

Vi arbetar i en regelstyrd bransch där vi ständigt behöver uppdatera oss och förhålla oss till förändringar vilket gör att du över tid lär dig och fortsätter utvecklas. Vi arbetar med ständiga förbättringar där du har stor möjlighet att bidra med egna idéer och förbättringsförslag gällande våra arbetsprocesser.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar rådgivande och relationsskapande försäljning. Du är bra på att identifiera kundens behov, drivs av att prestera och gillar att jobba mot uppsatta mål. Du agerar affärsmässigt och har kundens, kollegornas och bolagets bästa för ögonen. Vi är måna om att erbjuda vår unika helhet och det är därför viktigt att du kan se till kundens hela behov av ekonomisk trygghet i din behovsanalys. Vi verkar på en marknad som ständigt utvecklas och detta kräver att du som person är anpassningsbar, självständig och har ett positivt förhållningssätt till förändringar och nya arbetssätt.

Din bakgrund och erfarenheter
Din bakgrund och tidigare erfarenheter kan variera, framför allt tror vi att det är din potential och dina personliga egenskaper som kommer att få dig att lyckas i rollen.

För att vara aktuell för tjänsten krävs dock

  • Avslutad gymnasieutbildning
  • God datavana
  • Arbetserfarenhet, gärna med kundkontakt och försäljning
  • Kommunicera muntligt och skriftligt på svenska och engelska, annan språkkompetens värdesätts också.

Mer information
Heltidanställning (40 h per vecka). Fast månadslön.

Du ansöker enkelt genom att svara på några urvalsfrågor och bifoga CV och personligt brev. Vår rekryteringsprocess utgår ifrån ett fördomsfritt och kompetensbaserat arbetssätt med urvalsfrågor och tester tidigt i processen. Vi tror att det är en process som passar dig som kandidat, då vi gör en rättvis bedömning av dina kompetenser. Anställningen inleds med provanställning i sex månader.

För ytterligare information, kontakta VD Christer Dahlin på 0733-12 35 56.

Vi tar endast emot ansökan via e-post christer.dahlin@lansforsakringar.se

Sista ansökningsdag är den 28 oktober 2022.

Du skickar ett personligt brev och ett CV till angiven e-postadress.

christer.dahlin@lansforsakringar.se

Välkommen med din ansökan!