Lediga tjänster

Vi som arbetsgivare

Alla våra bolag har olika möjligheter och erbjudanden till dig men vi alla delar samma värderingar om våra medarbetare. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv genom att till exempel erbjuda  sjukvårdsförsäkring, friskvård och tjänstepension i anställningen. Bra anställningsvillkor och ett förmånligt försäkringsskydd till dig och familjen är andra exempel.

Vi har en öppen arbetskultur där mångfald, jämställdhet och miljö är viktiga frågor för oss. Våra värderingar hjälper oss att rekrytera personer som på riktigt identifierar sig med vad vi tror på. Vi är övertygade om att oliktänkande är en viktig framgångsfaktor för lärande och innovation. Det är viktiga egenskaper som ger oss nya kunder på nya marknader.

Och framförallt – vi tycker det är viktigt att trivas och ha kul på jobbet!

Vi söker nu en riktigt skicklig Säljchef Proaktivgruppen Företag

Den här tjänsten innebär en svårslagen möjlighet att vara med och bygga upp en innesälj-organisation från grunden och att leda teamet som du har varit med och handplockat mot försäljningsmålen!

Du kommer till ett företag med en utpräglad affärs- och säljkultur som strävar efter excellens i försäljning, rådgivning och nöjda kunder. Att vi fick priset ”Årets Franchise-företag 2021” är resultatet av våra ambitioner att vara bäst på det vi gör och om du har samma drivkrafter kommer du till precis rätt företag.

Om tjänsten
Din uppgift som Säljledare är att bygga upp och leda ett team med 10 innesäljare i Västerås som ska bearbeta segmentet mindre företag. Du och ditt team kommer att erbjuda nya kunder Länsförsäkringars starka varumärke och uppskattade försäkringslösningar som är skräddarsydda för företag med 0-5 anställda. Försäljningen kommer att ske över telefon och fokus för dig och teamet är att skapa resultat genom hög prospekteringsintensitet och avslutsfrekvens – alltid i kombination med hög rådgivningskvalitet. Till hjälp kommer du och teamet ha mycket kraftfulla hjälpmedel och system för att effektivisera prospekt- och leadsgenerering, rådgivning och orderhantering.

Initialt blir ditt ansvar att planera för gruppens arbete, ta fram och testa olika säljupplägg, identifiera avgörande framgångsfaktorer för försäljningen, medverka i rekryteringen av dina säljare och att genomgå olika utbildningar genom Länsförsäkringars försorg. Detta förutsätter att du är analytisk, har hög simultankapacitet och kan landa parallellt pågående arbetsprocesser. När ditt team är på plats är ditt ansvar att leda gruppen så försäljningsmålen uppnås. Din förmåga att utbilda on-the-fly, leda genom egna exempel, motivera och korrigera kommer att vara central för gruppens framgångar och trivsel, varför du även behöver vara en mycket god ledare.

Vem är du?
I botten har du en gedigen säljerfarenhet av kvalificerade B2B-tjänster och har jobbat minst två år i säljledande befattning. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har eftergymnasial utbildning på högskolenivå.

Du kommer att rapportera direkt till VD Christer Dahlin, som också svarar på frågor om tjänsten.

Arbetstider och omfattning
– Tillsvidare
– Heltid
– Provanställning, heltid och tillträde enligt överenskommelse. Du arbetar både dag- och kvällstid.

För ytterligare information, kontakta VD Christer Dahlin på 0733-12 35 56.

Vi tar endast emot ansökan via e-post christer.dahlin@lansforsakringar.se

Sista ansökningsdag är den 15 augusti 2022.

Du skickar ett personligt brev och ett CV till angiven e-postadress.

christer.dahlin@lansforsakringar.se

Välkommen med din ansökan!