Vi söker en ny företagsrådgivare
– sakförsäkring

Vi söker ytterligare rådgivare till vårt team – är du den vi söker?

Vi expanderar och söker dig som brinner för mötet med kunden och vill vara en del i en expansiv och framgångsrik organisation.

Om tjänsten

Försäkringsrådgivarna Mälardalen AB är en del av Länsförsäkringars försäljningsorganisation som franchisetagare. Vi förmedlar försäkringar inom motor-, transport- och företagsförsäkring samt tjänstepension och livförsäkring. Företaget har funnits sedan 2005 och är idag en etablerad aktör i både Bergslagen och Stockholm.

I rollen som försäkringsrådgivare kommer du att arbeta med rådgivning och försäljning av huvudsakligen företags- och motorförsäkringar till nya och befintliga företagskunder. Rollen är mycket självständig och du kommer att ha eget ansvar för dina kunder. Arbetet innebär rådgivning till befintliga kunder, men framförallt aktiv uppsökande försäljning där din marknad Stockholm.

Vi erbjuder dig en spännande och stimulerande tjänst med utvecklingsmöjligheter och ett starkt varumärke. Du kommer att ingå i ett lösningsfokuserat och framgångsrikt team av medarbetare. Som stöd har du erfarna kollegor som alla är insatta i affärerna och som stöttar dig med bland annat offerter. Du jobbar mot tydligt uppsatta mål där kundnöjdhet är i fokus.

Vem är du?

Vi söker dig som gillar att göra affärer och har ett affärsmässigt och proaktivt arbetssätt. Du är en relationsskapare och har ett intresse för kundens behov. Du drivs av att prestera, arbeta mot uppsatta mål och tar egna initiativ. Vi tror att du har några års erfarenhet inom antingen försäkringsbranschen eller inom försäljning. Du har en akademisk utbildning, gärna inom ekonomi. Det är en stor fördel om du har sakdiplom och är certifierad enligt Insuresec. Rollen kräver att du är lyhörd och noggrann samt kan uttrycka dig enkelt och korrekt i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig:

  • Heltidstjänst med 6 månaders provanställning
  • Fast lön
  • Goda utvecklingsmöjligheter
  • Kontor i Stockholm city
  • Ett gäng goa arbetskamrater med nära till skratt

För ytterligare information, kontakta Marie Dahlin 0730-71 52 37. Vi tar endast emot ansökan via e-post, marie.dahlin@lansforsakringar.se

Läs mer om Försäkringsrådgivarna Mälardalen AB på www.forsakringsradgivarna.se

Sista ansökningsdag är 14 april, intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Kort om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Sista ansökningsdag:
2021-04-14

 Arbetsplats
Stockholm
Ansök via e-post:
      marie.dahlin@lansforsakringar.se

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt